publicat în: Arhivă

Sfantul Andrei – sfintele moaste, asezate spre inchinare in Bucuresti

In aceste zile, credinciosii dornici sa se inchine la moastele Sfantului Apostol Andrei o pot face in Capitala, in Biserica Podeanu, din Bucuresti.

Aici, pentru cateva zile, au poposit, pe langa o particica din sfintele moaste ale Sfantului Apostol Andrei, de asemenea, particele din sfintele moaste ale Sfantului Lazar cel inviat din morti, Sfanta Maria Magdalena, Sfantul Dimitrie – Izvoratorul de Mir. Din cate stiti deja, in Biserica Podeanu se afla permanent, totodata, si moastele Sfantului Apostol Simon Zilotul, ginerele de la Nunta din Caana Galileii, alaturi de o particica din Lemnul Sfintei Cruci pe Care a fost Rastignit Mantuitorul nostru Iisus Hristos.

Sfantul Apostol Andrei, cel intai chemat, Ocrotitorul Romaniei, este serbat in Biserica Ortodoxa, in mod aparte in ziua de 30 noimebrie, odata cu Sfantul Ierarh Andrei Saguna, mitropolitul Transilvaniei si Sfantul Ierarh Frumentie, episcopul Etiopiei – pentru cei ce postesc fiind o zi cu “dezlegare la peste”.

IMPORTANT: In aceasta seara, 29 noiembrie, incepand cu ora 18:00, in Biserica Podeanu va fi oficiata Slujba Vecerniei cu Litie, iar maine, de la ora 8:00, va fi oficiata Slujba Sfintei Liturghii. Ambele slujbe vor putea fi urmarite in direct, video, in programul TV Lacasuri Ortodoxe, pe urmatoarele pagini web:Parohia Podeanu (https://parohiapodeanu.ro/) [https://parohiapodeanu.ro/] Sfantul Apostol Simon Zilotul (https://sfantulapostolsimonzilotul.ro/) [https://sfantulapostolsimonzilotul.ro/] de unde vor fi preluate si in paginile web:Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe ( [https://lacasuriortodoxe.ro/] https://lacasuriortodoxe.ro/) [https://lacasuriortodoxe.ro/] Episcopia Sloboziei si Calarasilor (https://sf-esc.ro). [https://sf-esc.ro] Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) “Lăcaşuri Ortodoxe”, dand click! aici! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!