Sfantul Dumitru – Slujbe in direct, la Sarbatoarea Sfantului Dimitrie, incepand cu ora 7:30

Astazi, 26 octombrie 2015, transmisiunea in direct incepe la ora 7:30, intr-o zi in care Biserica Ortodoxa il cinsteste in mod deosebit pe Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de Mir.

In plus, de la ora 16:00, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va transmite in direct Slujba Vecerniei la Sarbatoarea Sfantului Cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucurestilor.

Transmisiunile live vor fi efectuate prin intermediul serviciilor specializate pe care Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe le detine: LiveCamera media PRODUCTION [https://livecamera.ro/] si NETCreator [https://netcreator.ro/] , acestea putand fi urmarite gratuit, atat in paginile agentiei, in programul TV Lacasuri Ortodoxe, cat si in cele ale Retelei Web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro/] ) – biserici si protopopiate.

Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa, incepand din anul 2008.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.