SLUJBE TRANSMISE IN DIRECT, astazi: de la ora 7:30, Utrenie si Sfanta Liturghie, Acatist. De la ora 16, Slujba Vecerniei

Astazi, 25 octombrie 2015, transmisiunea in direct incepe la ora 7:30, intr-o zi in care Biserica Ortodoxa ii cinsteste in mod deosebit pe Sfintii Mucenici Martian si Martirie, Valerie si Hrisaf, si pe Sfanta Tavita. Tot astazi se citeste pasajul Evanghelic: Vindecarea demonizatului din tinutul Gherghesenilor.

In plus, de la ora 16:00, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va transmite in direct Slujba Vecerniei la Sarbatoarea Sfantului Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de Mir.

Transmisiunile live vor fi efectuate prin intermediul serviciilor specializate pe care Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe le detine: LiveCamera media PRODUCTION [https://livecamera.ro/] si NETCreator [https://netcreator.ro/] , acestea putand fi urmarite gratuit, atat in paginile agentiei, in programul TV Lacasuri Ortodoxe, cat si in cele ale Retelei Web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro/] ) – biserici si protopopiate.

Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa Romana, incepand din anul 2008.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.