SFANTA FILOTEEA de la Arges, in… Kenya: un proiect ortodox international (video)

In Kenya, mai exact in Illacit, o activitate altruista – efectuata de Părintele ortodox Mark Mwangi si de sotia sa, preoteasa Alice Mwangi – a captat atentia si grija unui proiect care poarta numele Sfintei Filoteea de la Arges.

Singuri și în condiții impovaratoare, acestia asistă peste 60 de copii orfani ortodocsi, oferindu-le adăpost, asistenta medicala, hrana, educație și asigurandu-le nevoile spirituale.

Proiectul Sfanta Filoteea este sustinut de o organizatie non-profit filantropica (vezi video) ce colectează și distribuie asistență financiară și materiale pentru sprijinirea persoanelor care se ingrijesc de văduve, orfani și alți copii săraci din România și Kenya. Organizatia are sediul in Decatur, IL, Statele Unite.

In prezent, proiectul strange fonduri destinate unei astfel de calatorii in Kenya, pe care președintele Proiectului Sfanta Filoteea, Timothy Farrell, o va face in perioada 13-19 ianuarie. Proiectul asigura ca “toate donațiile COLECTATE merg la orfani”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.