1000 de tineri la Festivalul International al Tineretului Ortodox din Kazahstan

In perioada 30 iunie – 5 iulie 2015, cu binecuvântarea Mitropolitului Alexandru de Astana și Kazahstan, in incinta Bazei Republicane Olimpice situata în apropierea orașului Almaty, a avut loc Festivalul Internațional al Tineretului Ortodox din Kazahstan – editia a VI-a.

Festivalul a adus alaturi aproximativ 1000 de tineri din Mitropolia Bisericii Ortodoxe Ruse din Republica Kazahstan.

În acest an, festivalul a fost dedicat celor 1000 de ani de la trecerea la Domnul a Prințului Sfant Vladimir și celor 70 de ani de la Victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.

Timp de șase zile, echipele cluburilor de tineret și ale școlilor duminicale, care au fost cazate intr-o tabără de corturi, au participat la testari pe teme religioase, spectacole de teatru, concursuri de muzica, intreceri sportive.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.