Imagini de la vizita Principelui Radu al Romaniei in Municipiul Sibiu (foto)

Luni, 8 iunie 2015, Alteța Sa Regală Principele Radu al României a vizitat municipiul Sibiu, dupa cum ne informeaza Casa Regala a Romaniei.

În debutul vizitei, Alteța Sa Regală s-a aflat la Școala Gimnazială „Regele Ferdinand”. Cu acest prilej, Principele Radu a primit din partea domnului director Mihai Frâncu diploma de excelență „Regele Ferdinand” și o plachetă comemorativă cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la înființarea școlii. Alteța Sa Regală s-a întâlnit, apoi, cu elevii școlii, care au prezentat proiectele în care sunt implicați, precum și sceneta „Prințesa din Palat” scrisă de Regina Maria și expoziția de desene „Poveștile Reginei Maria”. În finalul vizitei, Principele Radu a plantat un stejar în fața școlii.

Alteța Sa Regală a vizitat, în continuare, Școala Gimnazială „Regina Maria” si Colegiul Național „Octavian Goga”. De asemenea, Principele Radu a plantat un mesteacăn, respectiv un stejar, în fața școlilor.

Vizita în municipiul Sibiu s-a încheiat cu evenimentul de lansare a volumului „Regalitatea, astăzi”, scris de Alteța Sa Regală Principele Radu al României, apărut la Editura Curtea Veche (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.