TRANSMISIUNI IN DIRECT, in aceasta perioada, simultan, din mai multe locatii (vezi program)

In aceasta perioada, cu ocazia prăznuirii Înălţării Domnului si a sarbatorii Sfintilor Imparati Constantin si Elena, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va efectua o serie de transmisiuni in direct din Biserica Ortodoxa Romana, dupa cum urmeaza:.

– astazi, la ora 18:00 – Slujba Vecerniei Mari cu Litie – transmisiune in direct din Biserica Podeanu – Bucuresti, care isi serbeaza cel de-al doilea hram: Sfintii Imparati Constantin si Elena

– maine, incepand cu ora 8:00, transmisiune in direct in sistem duplex (simultan), din Catedrala Episcopală a Sloboziei, care are ca hram “Inaltarea Domnului” si, pe un canal video separat, din Biseria Podeanu Bucuresti.

Vizitatorii nostri vor avea, in orice moment, satisfacuta optiunea alegerii uneia dintre transmisiunile in direct, prin folosirea butoanelor aflate in josul playerului amplasat atat in paginile agentiei noastre, cat si in paginile retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro).

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa Romana, incepand inca din anul 2008, prin Serviciile specializate NETCreator si Live Camera media PRODUCTION pe care le detine. In perioada posturilor, transmisiunile in direct au o frecventa mai mare.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.