STIRI SUA | Brutalitatea politiei, in atentia liderilor religiosi din SUA

Liderii religioși și activiștii pentru drepturile civile au de gand să organizeze o conferință în Brooklyn, New York, pe marginea uciderii lui Michael Brown și a altor cazuri de brutalitate din partea poliției.

Liderii religioși și activiștii au hotarat o conferinta pentru acest week-end, in Brooklyn, New York, privind uciderea, de catre politie, a adolescentului negru neînarmat Michael Brown, si pe marginea protestelor de multe ori violente care au afectat SUA in ultimele 5 luni.

“Evenimentele provocate de uciderea lui Michael Brown au inflamat națiunea și au dus la proteste masive împotriva rasismului și brutalitatii poliției”, declara organizatorii într-un comunicat.

“Sperăm să se cerceteze ceea ce s-a întâmplat, de ce s-a întâmplat, de ce masele de oameni manifesta in prezent și la ce trebuie să ne așteptăm in viitor”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.