STIRI Craciun | (video) Pastrati-l pe Hristos in Sarbatoarea Craciunului! Prioritatea lui Mos Craciun-

Proiectat pentru a ajunge la 64 de milioane de telespectatori…

O misiune dedicata celor care s-au indepartat de Biserica Catolică, a lansat in America o noua reclama pe tema “Pastrati-L pe Hristos in Crăciun”, intitulata “Prioritatea lui Mos Craciun”, in perioada Postului.

Reclama, care ii vizeaza pe catolicii care s-au departat de Biserica lor, are drept scop atragerea atentiei asupra culturii seculare comerciale, care il promoveaza pe Mos Craciun, in detrimentul zilei Nașterii lui Iisus Hristos.

Intre Ziua Recunostintei si Crăciun, catolicii intenționează ca acest clip sa ajunga la 64 de milioane de telespectatori la nivel national, prin proiectii diverse la ABC Family, Hallmark, NBC, CBS.

“Această campanie promite sa fie o arma puternică împotriva secularismului care s-a strecurat în societatea noastră și a atras mulți dintre cei dragi, indepartandu-i de Iisus, adevărata noastră speranță și centrul sarbatorilor de Craciun”, a declarat Tom Peterson, fondator al misiunii. In galeria video a articolului de fata gasiti spotul video amintit.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.