STIRI | NETCreator lanseaza site-ul web oficial al Parohiei Tamadau Mare

Astazi, a fost lansat oficial site-ul web al Parohiei Tamadau Mare, situata in Episcopia Sloboziei si Calarasilor, Protopopiatul Lehliu, cu binecuvantarea PS Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor.

Site-ul va conține informații despre funcționarea și organizarea Bisericii Sfanta Cuvioasa Parascheva din Tamadau Mare, programul slujbelor si alte informații despre oficierea slujbelor si din parohie.

In prezent, se lucreaza la realizarea unui calendar ortodox, urmand sa fie adaugate alte pagini cu datele de contact și adresa bisericii, știri și articole etc.

Realizarea site-ului face parte dintr-un program amplu, destinat crearii Retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, elaborat de Sectorul Media al Eparhiei noastre, in parteneriat cu Asociatia Lacasuri Ortodoxe, prin serviciul specializat in realizarea de site-uri web, gazduire si alte servicii si software la comanda, NETCreator [https://www.netcreator.us] .

Site-ul a fost inclus deja in reteaua web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor [https://www.sf-esc,ro] , informatiile publicate pe noul site web fiind semnalate in sistemul informational amintit.

Site web Parohia Tamadau Mare [https://parohiatamadaumare.ro/] (click aici) [https://parohiatamadaumare.ro/]

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.