PS Parinte Vincentiu a participat la evenimentele din Galati, alaturi de Patriarhul Romaniei (foto)

Ieri, Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, a fost prezent la Galați, pentru o serie de evenimente desfășurate în Arhiepiscopia Dunării de Jos, dupa cum ne informeaza reprezentantul media al Episcopiei, Arhid. Nicusor Silviu Dascalu.

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, a oficiat slujba de sfinţire a capelei cu hramul Întâmpinarea Domnului şi Sfinţii Martiri Brâncoveni din cadrul Palatului Arhiepiscopal din Galaţi.

De asemenea, tot în cursul zilei de ieri, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a sfințit și inaugurat Muzeul Istoriei, Culturii şi Spiritualităţii Creştine de la Dunărea de Jos şi a vizitat Muzeul eparhial al Arhiepiscopiei Dunării de Jos (vezi galeria foto).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.