Facebook-ul va pierde 80% din utilizatori pana in 2017

Facebook-ul s-a raspandit ca un virus, dar curand vom deveni imuni la atracțiile sale, iar platforma va fi abandonata în mare parte până în 2017, spun cercetatorii Universitatii americane din Princeton, conform serviciului NetCreator [https://www.netcreator.ro] , care citeaza VoR. Academicienii s-au folosit de mai multe teorii in prezicerea prabusirii celei mai mari rețele sociale din lume, conform unui raport recent Sky.

Potrivit raportului, site-ul rețelei sociale ar fi intrat deja într-o fază de declin. “Viitorul sugerează că Facebook va suferi un declin rapid în următorii ani, pierzand 80% din baza de utilizatori, între 2015 și 2017”, au declarat cercetatorii.

Cercetatorii au studiat numarul de căutări Google, pentru Facebook, și au constatat că au atins un maxim în decembrie 2012. Un vârf similar de căutări a fost observat pentru Myspace cu cateva luni înainte de a ajunge la un varf in 2008, dupa care a urmat declinul.

Raportul a spus că fiecare utilizator care se alătură unei rețele sociale se așteaptă să rămână pe termen nelimitat, dar în cele din urmă își pierde interesul, colegii lui patind acelasi lucru, mai informeaza NetCreator [https://www.netcreator.ro] , citand VoR.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.