Daramarea Zidurilor: Egalitate religioasa in Turcia

Cu binecuvantarea IPS Arhiepiscop Demetrios al Americii, Arhontii Patriarhiei Ecumenice organizeaza cea de-a doua Conferință Internațională privind libertatea religioasă: “Dărâmarea Zidurilor: Realizarea egalității religioase in Turcia”.

Conferinta va avea loc in Berlin, Germania, in zilele de 4 si 5 decembrie 2013. Această conferință promite a fi un eveniment extraordinar istoric, asemenea primei conferințe privind libertatea religioasă, din noiembrie 2010 (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), organizata la Parlamentul European din Bruxelles, Belgia.

Si de aceasta data, politicienii, diplomații, juriștii specializați în drepturile omului și avocații, oamenii de știință, liderii religioși, jurnaliștii și membrii comunităților minoritare se vor aduna pentru a vedea cum zidurile intoleranței și neînțelegerii se prabusesc, iar un nou viitor pentru toți oamenii de bună credință va putea începe.

Conferința este organizată și găzduită de Ordinul Sfântului Apostol Andrei, Arhontii Patriarhiei Ecumenice din America, în colaborare cu Biroul de Legatura Patriarhala al Bisericii Ortodoxe cu Uniunea Europeană. Coordonarea partenerilor politici și a Bisericii locale este asigurata de către Mitropolia Grec-Ortodoxă a Germaniei, cu binecuvantarea IPS Mitropolit Augoustinos. …Pana la consumarea evenimentului, articolul de fata poate fi gasit pe pagina HOME Lacasuri Ortodoxe, in rubrica centrala Semnal Evenimente.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.