Site-uri web: site web dedicat Gradinii Ghetsimani. Realizare tur virtual

Custodia Țării Sfinte (Misiunea Franciscana) a lansat noul sau site dedicat Bazilicii Ghetsimani, conform informatiilor primite de la Serviciul specializat in realizarea de site-uri web Net Creator (dati click aici). [https://www.netcreator.ro]

Site-ul web ofera un conținut detaliat, în patru limbi (italiană, engleză, spaniolă, franceză) și o galerie excelenta de imagini.

Secțiunile tematice, organizate pur și simplu și intuitiv, il însoțesc pe vizitator in descoperirea și înțelegerea unuia dintre cele mai importante lacasuri ale Creștinismului.

Turul virtual din Ghetsimani scoate in evidenta site-ul web, permitand o imagine rotita la 360 de grade a Bazilicii, a Gradinii Maslinilor și a Pesterii din Ghetsimani.

Lansarea site-ului web dedicat Gradinii Ghetsimani este o nouă etapă în cadrul marelui proiect de Reînnoire a Site-urilor web ale Lacasurilor Sfinte, o inițiativă concepută pentru pelerinii care intentioneaza sa viziteze Țara Sfântă si care au nevoie de informații vizavi de aceste lacasuri. Serviciul specializat Net Creator [https://www.netcreator.ro] va invita in turul virtual al noului site web, care poate fi vazut dand click aici [https://www.virtualtourcustodia.org/getsemani/virtual_eng.html] .

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.