Victimele dezastrelor din Japonia, inca “izolate şi nesigure”

serviciul Ajutor Touhouku

Multe dintre victimele cutremurului si tsunami-ului din 11 martie 2011, din nord-estul Japoniei, şi ale dezastrului ce a avut loc la centrala nucleară, se declara in continuare "izolate şi nesigure in ce priveste propriul lor viitor", dupa cum arata mai multe rapoarte ale unei retele interconfesionale din aceasta tara.

"Triplul dezastru… a costat viata a 20.000 de oameni, dar numărul persoanelor care continuă inca să sufere, ca urmare a acestor catastrofe, nu poate fi estimat. Deşi a trecut un an peste cei afectaţi, amintirile dureroase din acea zi nu s-au stins", declara in urma cu cateva zile, Alianta Crestina de Ajutor Touhoku – Sendai, informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.