Manuscrisul Bibliei Chineze, expus la Institutul George W. Bush, Dallas

O parte a Bibliei, copiată cu migală şi în secret, de mână, de către un grup de creştini condamnaţi într-un lagăr de detenţie din China, vor fi acum expuse la Institutul George W. Bush din Dallas, a anunţat institutul.

Un manuscris din Cartea Apocalipsei a fost dăruit în data de 2 noiembrie 2011, fostului preşedinte George W. Bush, de către Asociaţia ChinaAid – o organizaţie cu sediul în Pennsylvania, care monitorizează starea de libertate religioasă din China, în special starea bisericilor interzise, care funcţionează în secret în case particulare.

Biblia chineză a fost copiată cu mai mult de un deceniu în urmă, de către un grup de aproape 20 de creştini, care au fost trimisi într-un lagăr de muncă din nord-vestul Chinei, dupa ce acestia au fost arestaţi în timpul oficierii unei slujbe, a declarat preşedintele ChinaAid şi fondatorul Xiqiu, "Bob" Fu, informeaza Serviciul de presă LONews, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.