Tinerii ortodocsi in Europa de azi – Parohia romaneasca Sf. Ioan Botezatorul din Grand Lancy, Geneva

Parohia ortodoxă românească Sf. Ioan Botezătorul din Geneva (Grand Lancy), impreuna cu Asociatia Universitară "Eminescu" din Geneva au organizat in ziua de sâmbătă, 5 noiembrie 2011, "Întrunirea duhovnicească a tinerilor ortodocşi români din Geneva".

Tema întâlnirii a fost: "Tinerii ortodocşi în Europa de azi", reprezentand de fapt un dialog al tinerilor ortodocsi români din aceasta tara, cu parintele Viorel Ionită, fost secretar general al CEE (KEC), Conferința Bisericilor Europene de la Geneva, coordonator al volumului nou "Teologia ortodoxă în sec. XX începutul sec. XXI".

Întâlnirea a avut loc, după Slujba Vecerniei, în biserica ortodoxa românească din Grand – Lancy, găzduită de mai multi ani de Biserica veche catolică a Sfintei Treimi.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.