Lacasurile de cult din Kenya, vizate de atacuri teroriste

Conform datelor primite de la membri-abonati aflaţi în zona Nairobi, Kenya, lăcaşurile de cult din această ţară s-au aflat în stare de alertă, de ieri, 2 noiembrie 2011, privind posibilele atacuri asupra liderilor religioşi, care continuă să susţină o operaţiune militară kenyana, îndreptată împotriva militanţilor al-Shabab, din sudul Somaliei.

În data de 2 noiembrie 2011, Kenya a avertizat că va porni atacuri aeriene asupra bazelor al-Shabab din Somalia, după trimiterea de trupe terestre cu trei săptămâni în urmă.

Liderii creştini şi musulmani au sprijinit acţiunea militară, privind-o ca pe o mişcare de protejare a Kenyei, informeaza Serviciul de presă LONews, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.