publicat în: Arhivă

(GRUPUL `de face` Lacasuri Ortodoxe): Lacasul Iubirii din Haiti – premiat

Grupul “de face” Lacasuri Ortodoxe (lansat in urma cu cateva zile, dar numarand deja peste 3000 de membri – cel mai mare grup ortodox de Facebook aflat pe internet) ne informeaza:

echipa din Haiti pe grupul de face Lacasuri Ortodoxe - mereu mai aproape Preşedintele Jocurilor Olimpice Speciale şi Şeful Biroului Executiv J. Brady Lum, însoţiţi de Maureen Webber, preşedinte al Jocurilor Olimpice Speciale din Caraibe, şi de Alldridge Beth, Director de dezvoltare internaţională a “Special Olympics”, au vizitat în perioada 14-16 august 2011, Haiti, în scopul promovării practicării jocurile speciale.
În timpul vizitei în Haiti, acesta s-a întâlnit cu…*
Lăcaşul Iubirii din Haiti, un centru de formare specială pentru copiii şi tinerii cu handicap mental sau fizic, este condus de părintele Grigorie Legout Matiuskai şi de Rose, un afiliat al Misiunii Ortodoxe din Haiti.*

echipa din Haiti pe grupul de face Lacasuri Ortodoxe - mereu mai aproape 5

echipa din Haiti pe grupul de face Lacasuri Ortodoxe - mereu mai aproape4 *Postarea integrala in traducere specială pentru grupul “de face” Lacasuri Ortodoxe, redactia de stiri LONews, poate fi vazuta aici. Mesajul a fost postat pe “grupul de face” Lacasuri Ortodoxe – însotit de mai multe fotografii (peste 60 de fotografii, pe care le puteti vedea in pagina amintita) – de catre corespondent special Lacasuri Ortodoxe in Haiti, pr. Gregoire Legoute.

echipa din Haiti pe grupul de face Lacasuri Ortodoxe - mereu mai aproape 3

Daca vrei si tu sa fii la curent cu informarile “pe faţă” Lacasuri Ortodoxe, sau pur si simplu sa faci parte din grupul de discutii Lacasuri Ortodoxe – un loc unde se dezbat pe larg stirile zilnice, dar si unde se shimba impresii, se adauga noi informatii, te poti alatura acestuia dand click pe aceasta adresa si ai pregatit in partea dreapta butonul: “Ask to Join Group”, pe care faci un simplu click ( daca nu te descurci, nu esti familiarizat cu Facebook-ul dar vrei sa facem impreuna ceva bun din el, da un mesaj la admin@lacasuriortodoxe.ro ). Restul depinde de noi!

echipa din Haiti pe grupul de face Lacasuri Ortodoxe - mereu mai aproape4 Redactia Lacasuri Ortodoxe – indreptata, de acum, si spre grupul deja mare “de face”

Info: prezentare grup

Obisnuieste-te cu emblema Grupului de face Lacasuri Ortodoxe GRUPUL ‘de Face’ Lăcaşuri Ortodoxe reprezintă platforma oficială, deschisă discuţiilor, a Agenţiei de Ştiri Lăcaşuri Ortodoxe.
GRUPUL ‘de faţă’, Lăcaşuri Ortodoxe, este locul nostru de întâlnire, ‘acolo unde’ şi ‘atunci când’ ne permitem un scurt moment de respiro, scăpând din iureşul ştirilor zilnice… pentru a vedea ce mai este de făcut, gândind pentru mai departe.
Surprinde-i zilnic aici, pe toţi cei aflaţi pentru “un mic sfat’ sau…la o scurtă cafea şi invită-ţi prietenii!

Grupul “de face” Lăcaşuri Ortodoxe nu este un spaţiu destinat reclamelor, “rugăciunilor în grup”, persoanelor care se declară “anti-orice!”, extremistilor, anunţurilor publicitare, trimiterilor haotice spre filmuleţe diverse sau legături cu alte pagini web – există deja mii de grupuri inutile, comune şi plictisitoare – ci este unul rezervat cititorilor şi prietenilor Lăcaşuri Ortodoxe, intalnirilor directe cu corespondentii nostri din tara si strainatate, administratorii şi membrii săi fiind conştienţi că imaginea grupului (setat ca grup deschis facebook!, la o şuetă publică), şi în mod special având titulatura “Lăcaşuri Ortodoxe”, în faţa lumii laice şi a vizitatorilor pe care îi putem avea în mod accidental, contează.