Bisericile crestine din Malawi, unite pentru o mai buna gestionare

malawi Conform informatiilor primite din Blantyre, Malawi, mai multe denominatiuni creștine locale, incluzand anglicani, prezbiterieni și penticostali, au infiintat o organizație menita sa ajute la îmbunătățirea abilităților de management, financiare și administrative ale Bisericilor natiunii sud-africane.

Intitulata „Institutul de Management al Bisericii”, organizatia a fost inițiata de către membrii Bisericilor în cauză, în conformitate cu o declarație de grup, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Printre membrii noii organizatii se numără preoți activi și pensionati, bătrânii bisericii și laici.

"Biserica din Malawi a asigurat servicii de evanghelizare si sociale fără precedent, de-a lungul anilor. Cu toate acestea, membrii Bisericilor în cauză au remarcat diverse provocări administrative și de management, cu care se confruntă cele mai multe Biserici și organizații bisericești conexe. Acest lucru a dus la ineficienta serviciilor lor", se mai explica in aceeasi declarație, informeaza Lăcașuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.