Asistenta medicala si religioasa in noul cabinet medical destinat persoanelor defavorizate din Giurgiu

in data de 8 februarie 2010, la aniversarea de patru ani de la alegerea de catre Colegiul Electoral Bisericesc in demnitatea de Episcop al Giurgiului, Preasfintitul Parinte Dr. Ambrozie, inconjurat de parintii consilieri de la Centrul Eparhial, a inaugurat in municipiul Giurgiu, Cabinetul medical „Sf. Ioan Rusul" al Episcopiei Giurgiului.


in acest cabinet medical va functiona ca medic Monahia Andreea Dragomir, medic specialist – medicina de familie. Cabinetul Medical „Sf. Ioan Rusul" al Episcopiei Giurgiului isi propune sa asigure asistenta religioasa persoanelor defavorizate din punct de vedere social dar si clericilor si credinciosilor din cuprinsul Eparhiei Giurgiului.

La eveniment au participat si Dr. Ladislau Pick, Presedintele Colegiului Medicilor din Giurgiu, doamna Dr. Florentina Popescu, Presedintele Casei de Asigurari de Sanatate a Judetului Giurgiu, precum si medici si autoritati locale ale municipiului Giurgiu.

EPISCOPIA GIURGIULUI

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.