Slujba la Ocna de Fier – realizari

in duminica zilei de 18 octombrie 2009, in localitatea Ocna de Fier, Protopopiatul Resita, a poposit cu iubire frateasca Prea Onoratul Parinte Protopop al Resitei Nicolae Catalin Mirisan.

Aceasta vizita a avut loc la invitatia parintelui paroh Alin Chicos de a slujii impreuna Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie, si de a vedea realizarile ce s-au facut la casa parohiala; realizari ce s-au datorat impreuna lucrarii parintelui paroh cu credinciosii acestei parohii.


in cadrul Sfintei Liturghii, Prea Onoratul Parinte a tinut un frumos cuvant de invatatura pe marginea pericopei evanghelice din duminica a douazecea de dupa Rusalii, subliniind faptul ca omul fara credinta tare in mila lui Dumnezeu nu poate sa razbeasca in aceasta viata plina de greutati; invitand totodata pe credinciosi la experierea dragostei lui Dumnezeu prin participarea la slujbele divine dar si prin dragostea pe care fiecare dintre noi trebuie sa o aibe fata de aproapele.

La finalul Sfintei Liturghii, parintele paroh i-a multumit Prea Onoratului Parinte Protopop pentru bucuria impreunei slujiri pe care a oferit-o credinciosilor prezenti la biserica, in ciuda frigului de afara, si pentru purtarea de grija pe care acesta o are fata de parohia Ocna de Fier.

– a consemnat pr. paroh, sachelar Alin Chicos

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.