Catolicosul Tuturor Armenilor viziteaza Sankt-Petersburgul si Riga. 300 de ani ai comunitatii armene din Sankt Petersburg

biserica armeneasca din RigaCatolicosul Tuturor Armenilor viziteaza Sankt-Petersburgul si Riga. 300 de ani ai comunitatii armene din Sankt Petersburg
Catolicosul tuturor armenilor, Garegin al II-lea, viziteaza Sankt-Petersburgul astazi, 27 iunie 2011, dupa cum informeaza Marele Scaun din Echmiatin.
Sanctitatea Sa va fi prezent la evenimentele dedicate aniversarii celor 300 de ani ai Comunitatii armene din Sankt-Petersburg, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Liderul religios armean va deschide si o expozitie de carte, intitulata “Legaturile religioase dintre Armenia si Rusia” si, de asemenea, va mai prezida ceremonia de binecuvantare a Centrului Cultural de Prietenie Armeano-Rus din Sankt-Petersburg.

Catolicosul Tuturor Armenilor va continua cu o vizita, in urmatoarele zile, incepand din data de 29 iunie 2011, la Riga (Letonia), prezidand si o slujba in Biserica Armeneasca a Sfantului Grigor Lusavorici, pe 30 iunie, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.