Doi parinti din Rusia si-au ucis in bataie fiica in varsta de 25 de ani, in ziua de Craciun, ca metoda de exorcizare

Lacasuri Ortodoxe: din Moscova

exorcizare Doi parinti din Rusia si-au ucis in bataie fiica in varsta de 25 de ani, in ziua de Craciun, ca metoda de exorcizare

O fata in varsta de 25 de ani a fost batuta pana la moarte in ziua Craciunului ortodox (C.Iul.), 7 ianuarie 2011, de catre parintii ei care sperau sa o exorcizeze, a declarat ieri, joi 13 ianuarie 2011, comisia de ancheta din Voronej, la 600 km sud de Moscova.

©Traducere si redactare pentru Lacasuri Ortodoxe: Bogdan Roman


"Tatal si mama acesteia au obligat-o sa inghita apa sfintita inainte de a o bate cu pumnii si picioarele, cauzandu-i numeroase leziuni care au dus la moartea victimei", a declarat comisia intr-un comunicat.

Potrivit agentiei ruse Interfax, sora victimei a apelat la o ambulanta a doua zi, dar fata era deja moarta. Parintii au fost retinuti, in asteptarea unui examen psihiatric, si sunt urmariti pentru "provocarea de leziuni cauzatoare de moarte".

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 50/2011

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.