Biserica Protestanta a Canadei aproba boicotarea produselor israeliene

boicot Conform informatiilor primite din Ottawa, Biserica Unită a Canadei, cea mai mare denominație protestantă a tarii, a aprobat o recomandare de boicotare a produselor fabricate în așezările israeliene din teritoriul palestinian ocupat, informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Intenția urmareste sa provoace presiuni asupra guvernului israelian, pentru stoparea expansiunii teritoriale și a ocupației.

Consiliul General al Bisericii, organismul de luare a deciziilor, a primit recomandarea in urma cu cateva saptamani, în cadrul reuniunii sale din Ottawa.
Peste 350 de delegați aleși s-au întâlnit cu ocazia acestui eveniment care a durat opt zile, mai informeaza Lăcașuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.