INVITATIE: Bunavestirea Eliberarii, de ziua nationala a Greciei, in Bucuresti (19 martie 2011)

Bunavestirea Eliberarii 2011 invitatie ziua Greciei

Cu ocazia Zilei na?ionale a Greciei, puteti asculta muzica tradi?ionala, populara ?i patriotica greceasca.

Evenimentul este organizat de Asociatia Culturala Romiosini si Fundatia Culturala Greaca din Bucuresti, si poarta numele: "Bunavestirea Eliberarii", informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe, invitata la acest eveniment.


Bunavestirea Eliberarii 2011 invitatie ziua Greciei

Printre protagonisti se va afla si grupul condus de protopsaltul Bisericii Ambasadei Greciei (coral ?i orchestra), secondat de un grup de dansatori profesioni?ti de la Atena. Intrarea este absolut gratuita, ne informeaza parintele Ioan Moldoveanu, preot slujitor in Paraclisul Ambasadei Greciei la Bucure?ti. Spectacolul va avea loc in Sala Mare a Palatului National al Copiilor, din Bd. Tineretului, nr. 8-10, sector 4, in ziua de sambata, 19 martie 2011, ora 18:00.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.