Sedinta lunara a preotilor din Roznov

Preotii din Protopopiatul Roznov s-au intalnit ieri , 20 octombrie 2009, in sedinta lunara prezidata de inalt Preasfintitul Parinte Teofan, Arhiepiscopul Iasilor si Mitropolitul Moldovei si Bucovinei.

Tema intrunirii s-a intitulat „Biblioteca parohiala, mijloc de pastoratie a preotului” si a fost sustinuta de pr. George Ovidiu Babi de la parohia Tazlau.


„IPS Teofan a facut cateva precizari cu privire la tema prezentata, astfel incat fiecare biserica sa aiba cate o biblioteca. S-a recomandat ca la sfarsitul slujbelor, cartile din biblioteca recomandate in mod special credinciosilor sa fie prezentate, pentru ca acestia sa stie ce volume sa solicite.

Am fost sfatuiti, de asemenea, sa-i consultam pe enoriasi in privinta cartilor pe care ar dori sa le citeasca astfel incat sa raspundem dorintei lor”, a declarat pr. Vasile Toc, protopop al Protopopiatului Roznov.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.