Prezentarea raportului de analiza a datelor in cadrul actiunii de evaluare organizationala in domeniul social filantropic – Arhiepiscopia Bucurestilor (ultimele 5 luni)

news lacasuri ortodoxe Luni, 22 noiembrie 2010, in sala Conventus a Palatului Patriarhiei din Bucuresti, la orele 11:00, se va prezenta raportul de analiza a datelor in cadrul actiunii de evaluare organizationala in domeniul social filantropic desfasurata la nivelul Arhiepiscopiei Bucurestilor pe parcursul ultimelor cinci luni. Totodata, se vor identifica aspectele care necesita imbunatatiri si completari, pe termen mediu si lung.

©Redactare pentru Lacasuri Ortodoxe: TEO-CHristian


Proiectul „Retea Teritoriala de Furnizori Crestini de Servicii Sociale – Parteneri strategici in domeniul incluziunii sociale”, care reprezinta si motivul acestei sesiuni interactive, conform Centrului de Presa al Patriarhiei Romane, este co-finantat de Fondul Social European (FSE) prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, fiind implementat de Organizatia Internationala de Caritate Crestin Ortodoxa – IOCC Romania in parteneriat cu Patriarhia Romana si cu Federatia Filantropia.

Evenimentul marcheaza incheierea activitatilor de culegere de date si evaluare organizationala la nivelul judetelor Bucuresti, Ilfov si Prahova.

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 45/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.