Rasismul, subiect de ingrijorare pentru liderii bisericii, la Conferinta din Nicaragua – iunie 2011

conferinta bisericilor nicaragua 2011 Rasismul, subiect de ingrijorare pentru liderii bisericii, la Conferinta din Nicaragua – iunie 2011

Liderii Bisericii din intreaga America si Caraibe s-au intalnit, incepand din data de 23 iunie 2011, in cadrul unei conferinte ce a avut ca tema violenta rasismului si provocarile pe care rasismul le reprezinta pentru bisericile si organizatii ecumenice, potrivit unui comunicat al biroului de presa al Bisericilor din America Latina si Caraibe, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Conferinta a fost sponsorizata de Consiliul Mondial al Bisericilor (CMB), in parteneriat cu Consiliul Bisericilor din America Latina (CLAI).
Ea a reunit persoane care lucreaza cu comunitatile Afro-descendente si indigene din regiune, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.