O Catedrala Romaneasca in Capitala Americii: Sfantul Ap. Andrei in Washington DC, USA (Potomac)

Lacasuri Ortodoxe: din Potomac, Washington DC, USA

Parohia Ortodoxa Romana Sfantul Ap. Andrei Washington DC

Proiectul constructiei este abia la faza de inceput si nadajduim, cu ajutorul si dragostea romanilor de pretutindeni, sa se poata realiza si ridica aici o Catedrala Romaneasca in Capitala Americii – informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Vineri 1 Aprilie 2011, Preasfintitul Episcop Irineu a savarsit Taina Sfantului Maslu la parohia Ortodoxa Romana Sfantul Apostol Andrei, din Orasul Potomac – Washington DC, pastorita de PC parinte Protopop Dumitru Paun.


{mosmap address=’ Potomac, Washington DC, USA ‘|width=’0’|height=’0’|mapType=’Hybrid’|showMaptype=’1’|text=’O Catedrala Romaneasca in Capitala Americii: Parohia Ortodoxa Romana Sfantul Ap. Andrei, Washington DC. (Potomac) – Lacasuri Ortodoxe: program in premiera de localizare a informatiei’|marker=’1’|}

La slujba Maslului au participat un numar mare de credinciosi si s-au bucurat de prezenta Ierarhului care la sfarsitul Slujbei le-a impartasit cuvant de invatatura, fiecare dintre cei prezenti primind o iconita ca binecuvantare.

Duminica 3 Aprilie 2011, Preasfintitul Irineu de la Vatra Romaneasca a savarsit Sfanta Liturghie in paraclisul amenajat pe proprietatea parohiei, impreuna cu P.C. Preot Remus Grama, Consilier cu Relatiile Externe ale Eparhiei, P.C.Parinte Protopop Dumitru Paun si Ierodiaconul Sebastian Dumitrascu.

Parohia Ortodoxa Romana Sfantul Ap. Andrei Washington DC

Dupa cuvantul de invatatura a urmat Adunarea Generala a parohiei si alegerea noului Consiliu Parohial, mai informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe, conform unor relatari de la fata locului, oferite de Ierodiacon Sebastian Dumitrascu.

Parohia Ortodoxa Romana Sfantul Ap. Andrei Washington DC

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.