Transmisiune în direct la Sărbătoarea Sfântului Evanghelist Matei, din Slobozia

La Sărbătoarea Sfântului Evanghelist Matei, sâmbătă, 16 noiembrie 2019, Asociația Lăcașuri Ortodoxe va transmite în direct, cu ajutorul lui Dumnezeu, Slujba Sfintei Liturghii Arhierești, din Biserica Sfântul Evanghelist Matei (Capela Bazar) din Slobozia, acolo unde începând cu ziua de vineri, 15 noiembrie 2019, se va afla afla spre închinare Racla cu Sfintele Moaște ale Sfintei Mironosițe Maria Magdalena, adusă de la Mănăstirea Pantocrator, din Episcopia Alexandriei și Teleormanului, Drăgănești-Vlașca.

Slujba Sfintei Liturghii Arhierești, oficiată de Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei si Călărașilor, alături de un sobor de preoți și diaconi și de credincioșii parohiei, va începe în jurul orei 9:00. Transmisiunea în direct va putea fi urmărita atât în paginile Lăcașuri Ortodoxe, cat și în cele ale Rețelei web a Episcopiei Sloboziei si Călărașilor.
Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.