Transmisiune în direct: Hramul Mânăstirii Sfinții Voievozi din Slobozia – 2019. Închinare la Icoana Maicii Domnului de la Mânăstirea Adam

Vineri, 8 noiembrie 2019, la Sărbătoarea Soborului Sfintilor Arhangheli Mihail și Gavriil și al tuturor Cereștilor Puteri, în paginile Lacasuri Ortodoxe și ale rețelei web a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, va putea fi urmărită transmisiunea în direct a Slujbei Sfintei Liturghii Arhierești, oficiată în Mânăstirea istorică “Sfinții Voievozi” din Slobozia, începând cu ora 9:00.

Slujba va fi oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Casian al Dunării de Jos și de Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Calărașilor, alături de un numeros sobor de preoți și diaconi. Vă reamintim că, până luni, 11 noiembrie, credincioșii prezenți în această mânastire se pot închina la Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, sosită în municipiu de la Sfânta Mânastire Adam.
Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.