Rocky – Sylvester Stallone: Biserica este sala de sport a sufletului

Destainure: Rocky – Starul de cinema, tipul dur, Sylvester Stallone…

Drumul catre credinta, al “armasarului italian” se pare ca a durat mai mulți ani.

Steaua din seria de filme Rocky și Rambo, Stallone, avusese o viata creștina, dar divorțul părinților săi, când era de doar 9 anisori, a contribuit la dezamagirea sa și, până la vârsta de 24 de ani, pur si simplu nu l-a mai interesat sa duca o viață creștină. In disperare, isi aminteste ca a acceptat chiar si un rol total degradant, intr-un film murdar, pentru doar 200 $…

A jucat, ulterior, intr-o serie de roluri minore, înainte de a da lovitura în cele din urmă, in 1976, cu Rocky – povestea unui boxer care a reusit sa devina erou american.

“Dintr-o dată ți s-au dat cheile de la magazinul cu bomboane, iar ispita te loveste din abundenta, iar astfel am ajuns să cred in propria mea publicitate… pur și simplu mi-am pierdut calea”, a explicat el, in aceste zile, citat de jurnalistul englez Charles Gardner, intr-un articol pentru publicatia americana Assist.

Au urmat două căsătorii eșuate, aflandu-se pe o pantă descendentă timp de doisprezece ani, până când avea sa traiasca, în sfârșit, experiența Fiului Risipitor – raportandu-se la parabola lui Iisus, din Sfanta Evanghelie, dedicata celui care si-a risipit moștenirea, aflat in deriva, dar al cărui tată l-a primit acasă cu brațele deschise.

“Am realizat că trebuia să ma opresc. A trebuit să mă întorc la elementele de bază și să iau lucrurile in propriile mele mâini și sa-mi pun viața în mâinile lui Dumnezeu”, a adăugat el.

Acum, Stallone spune:“Merg la biserică și, cu atât mai mult, mă predau credintei în Iisus și ascult Cuvântul Său, și Il las pe El sa-mi ghideze mâinile.Biserica este sala de sport a sufletului. Nu te poți antrena singur. Trebuie să ai experienta și îndrumarea altcuiva”.

Sylvester Stallone este acum fericit, fiind căsătorit cu Jennifer Flavin, cu care are trei fete.

Lăcașuri Ortodoxe

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.