publicat în: Arhivă

Rocky – Sylvester Stallone: Biserica este sala de sport a sufletului

Destainure: Rocky – Starul de cinema, tipul dur, Sylvester Stallone…

Drumul catre credinta, al “armasarului italian” se pare ca a durat mai mulți ani.

Steaua din seria de filme Rocky și Rambo, Stallone, avusese o viata creștina, dar divorțul părinților săi, când era de doar 9 anisori, a contribuit la dezamagirea sa și, până la vârsta de 24 de ani, pur si simplu nu l-a mai interesat sa duca o viață creștină. In disperare, isi aminteste ca a acceptat chiar si un rol total degradant, intr-un film murdar, pentru doar 200 $…

A jucat, ulterior, intr-o serie de roluri minore, înainte de a da lovitura în cele din urmă, in 1976, cu Rocky – povestea unui boxer care a reusit sa devina erou american.

“Dintr-o dată ți s-au dat cheile de la magazinul cu bomboane, iar ispita te loveste din abundenta, iar astfel am ajuns să cred in propria mea publicitate… pur și simplu mi-am pierdut calea”, a explicat el, in aceste zile, citat de jurnalistul englez Charles Gardner, intr-un articol pentru publicatia americana Assist.

Au urmat două căsătorii eșuate, aflandu-se pe o pantă descendentă timp de doisprezece ani, până când avea sa traiasca, în sfârșit, experiența Fiului Risipitor – raportandu-se la parabola lui Iisus, din Sfanta Evanghelie, dedicata celui care si-a risipit moștenirea, aflat in deriva, dar al cărui tată l-a primit acasă cu brațele deschise.

“Am realizat că trebuia să ma opresc. A trebuit să mă întorc la elementele de bază și să iau lucrurile in propriile mele mâini și sa-mi pun viața în mâinile lui Dumnezeu”, a adăugat el.

Acum, Stallone spune:“Merg la biserică și, cu atât mai mult, mă predau credintei în Iisus și ascult Cuvântul Său, și Il las pe El sa-mi ghideze mâinile.Biserica este sala de sport a sufletului. Nu te poți antrena singur. Trebuie să ai experienta și îndrumarea altcuiva”.

Sylvester Stallone este acum fericit, fiind căsătorit cu Jennifer Flavin, cu care are trei fete.

LONews