Autostrazile din SUA sunt pline de panouri publicitare care fac reclama Islamului

In America, s-a implementat un program la nivel national, de publicitate la adresa Islamului.

O campanie publicitara afisata pe marginea drumului, le vorbeste calatorilor despre Islam. Campania a pornit în San Francisco, conform publicatiei Slavic Sac. In mesajele de pe panouri, se arata:

“Mahomed, pacea fie cu el, a crezut în pace, dreptate socială și drepturile femeilor”.

Acțiunea este parte a unui program national al #Who Is Muhammad (campania de Facebook “Cine este Mahomed”).

Organizatorul campaniei semnalate de publicatia Pravoslavie, este Cercul Islamic din America de Nord – o organizație americană cu sediul in New York.

8 panouri au apărut în regiunea de coastă. Panourile ii invita pe conducătorii auto, de asemenea, să viziteze paginile unei publicatii islamiste care explica de ce “ar trebui ales Islamul”, și învața despre credința islamică.

Programul include Oakland, San Francisco, San Jose, Stockton, Castro Valley și Santa Clara.

Conform Islam Today, se preconizează instalarea de panouri similare si in Los Angeles și în alte orașe mari din Statele Unite.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.