Grecia: un magazin de pompe funebre primeste numele… ministrului german de finante

Grecii sunt recunoscuti pentru umorul și capacitatea lor de a si-l pastra chiar și în cele mai dificile situații. Atunci cand umorul se combină cu ideile de afaceri, rezultatul este cu atat mai spectaculos.

Spre exemplu, Greek Reporter raporteaza ca proprietarul unui magazin de pompe funebre din Agrinio, in Grecia centrala, a găsit o modalitate de a face haz de situația financiară actuală a Greciei și de șantajul la care tara sa a fost supusa de partenerii săi europeni, în special de Germania.

Proprietarul firmei a profitat de evoluțiile politice și si-a redenumit afacerea, cu numele … neobositului ministru german de finanțe, Wolfgang Schaeuble (foto).

In ultimele zile, conform agentiei italienesti ANSA, mai multe fotografii cu sediul firmei de pompe funebre “Schaeuble” au facut inconjurul lumii, prin retelele de socializare, în principal pe Facebook și Twitter.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.