Tehnologia informatiei: Serbia invita Huawei sa dezvolte un centru IT in tara

Compania chinezească Huawei examinează posibilitatea lansarii unui centru de tehnologie a informației (IT) în Serbia, conform unui raport al furnizororului de servicii de gazduire web [https://www.netcreator.us] NETCreator, care citeaza agentia sarba de stiri Belta.

Planurile companiei de telecomunicații din China au fost facute cunoscute ieri, după o întâlnire a Președintelui sârb Tomislav Nikolic cu Wan Zheng, vice-președintele Huawei.

Nikolic a subliniat că societățile chinezesti sunt deja implicate în proiecte majore de infrastructură in Serbia, adăugând că acest parteneriat ar trebui să continue prin toate mijloacele, investitia chineza în industria Serbiei fiind utila pentru ambele țări.

Nikolic a mai sugerat ca Serbia dispune de capacități excelente și de resurse umane instruite in tara si strainatate.

Huawei este un lider producator de echipamente de telecomunicatii la nivel mondial.

In Serbia, aceasta a mai cooperat cu companii și instituții locale, printre care Telekom Serbia, Telenor, cu Ministerul Apărării și Ministerul de Interne, mai arata raportul furnizorului de servicii de gazduire web [https://www.netcreator.us] NETCreator, care citeaza Belta.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.