In aceasta duminica: TRANSMISIUNI IN DIRECT, simultan, din mai multe locatii (Cosereni si Bucuresti)

Maine, 24 mai 2015, in Duminica a 7-a dupa Pasti, a Sfinţilor Părinţi de la Sinodul Întâi Ecumenic – cand in calendarul Bisericii Ortodoxe este amintit si Sfantul Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat – Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va transmite in direct, in sistem duplex (simultan, din doua locatii diferite), Slujba Sfintirii si Slujba Sfintei Liturghii din noua Biserica Sfântul Mare Mucenic Gheorghe şi Sfântul Dimitrie cel Nou (Basarabov), din localitatea Coşereni, judeţul Ialomiţa, si Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, din Biserica Podeanu Bucuresti.

Despre Slujba de sfintire a noii biserici din Cosereni, puteti citi dand click aici! [https://lacasuriortodoxe.ro/arhitectura-imobiliare/19397-cosereni-duminica-va-avea-loc-sfintirea-unei-noi-biserici-impresionante-transmisiune-in-direct-foto.html]

Vizitatorii nostri vor avea, in orice moment, satisfacuta optiunea alegerii uneia dintre transmisiunile in direct, prin folosirea butoanelor aflate in josul playerului amplasat atat in paginile agentiei noastre, cat si in paginile retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro] ).

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa Romana, incepand inca din anul 2008, prin Serviciile specializate NETCreator [https://www.netcreator.ro” target=“_blank] si Live Camera media PRODUCTION [https://www.livecamera.ro” target=“_blank] pe care le detine. In perioada posturilor, transmisiunile in direct au o frecventa mai mare.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.