S-a lansat oficial site-ul web al Parohiei Varasti – in reteaua web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor

Ieri, 22 mai 2015, cu binecuvantarea PS Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, a fost lansat oficial un nou site web, inclus in Reteaua web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor: site-ul Parohiei Vărăşti, [https://parohiavarasti.ro/] situata in Protopopiatul Calarasi, Episcopia Sloboziei si Calarasilor.

Noul site, alcatuit pe structura noului CMS [https://www.netcreator.ro] NETCreator [https://netcreator.us] , va contine informatii despre functionarea si organizarea Bisericii Sfânta Treime din Vărăşti, programul slujbelor si alte informatii despre oficierea slujbelor si din parohie.

In prezent se lucreaza la realizarea unui calendar ortodox, urmand sa fie adaugate alte pagini cu datele de contact si adresa bisericii, stiri si articole etc.

Realizarea site-ului face parte dintr-un program amplu, destinat crearii Retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, elaborat de Asociatia Lacasuri Ortodoxe – prin serviciul specializat in realizarea de site-uri web [https://www.netcreator.ro] , gazduire si alte servicii [https://www.netcreator.us] si software la comanda, [https://www.netcreator.ro] NETCreator [https://www.netcreator.ro] – in parteneriat cu Departamentul Media al Episcopiei,

Site-ul a fost inclus deja in reteaua web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor [https://www.sf-esc.ro] , informatiile publicate pe acest nou site fiind semnalate in sistemul informational amintit (vezi: https://parohiavarasti.ro/ [https://parohiavarasti.ro/] ).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.