The Dovekeepers – un nou film lansat de CBS, despre asedierea Masadei (video)

Un viitor miniserial CBS urmează sa apara: “The Dovekeepers”. Filmul are in centrul sau viata a patru supravietuitori, de sex feminin, din Masada, informeaza Serviciul specializat LiveCamera media PRODUCTION [https://www.livecamera.ro] .

“The Dovekeepers” se bazeaza pe istoria asedierii Masadei, concentrându-se pe “patru femei extraordinare ale caror vieti se intersecteaza într-o luptă pentru supraviețuire”, conform unui raport de ultima ora al CBS.

Masada situata pe un varf de munte din apropierea Mării Moarte, unde romanii au găsit ultimul punct de rezistență după cucerirea Ierusalimul, în anul 70 dupa Hristos. Cote de Pablo joaca in Dovekeepers, alaturi de Rachel Brosnahan, Kathryn Prescott, Diego Boneta and Sam Neill.

In galeria media a articolului de fata puteti evdea un trailer de prezentare, al acestui serial, pus la dispozitie de LiveCamera media PRODUCTION [https://www.livecamera.ro] .

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.