STIRI Siria | Zeci de teroristi au fost ucisi, intr-o ambuscada a regimului sirian

Zeci de teroriști au fost uciși, ieri, intr-o ambuscada a regimului sirian, organizata la est de Damasc, relatează agenția de știri de stat SANA.

O unitate armată a organizat o ambuscada asupra a 50 de teroriști care incercau sa scape din orașul Mayda, în estul Ghouta, spre Al-Dmayer, conform agentiei, adăugând că alte unități ale regimului s-au angajat în lupte cu teroriștii în al-Ryhan, la nord-est de Douma, ucigandu-i sau rănindu-i pe multi dintre acestia.

Conform agentiei Ansa, Douma, situata la aproximativ 15 kilometri nord-est de capitala, este unul dintre bastioanele grupurilor rebele din apropiere de Damasc.

Observatorul sirian pentru drepturile omului (SOHR) a declarat că milițiile șiite libaneze Hezbollah au luat parte la operațiune, alături de trupele Președintelui Bashar Al-Assad.

Ciocnirile au continuat, in apropiere de Alep, nordul Siriei, între forțele regimului și rebeli.

Rapoartele SOHR arata ca ciocnirile s-au concentrat la nordul orașului, în suburbia Handarat, și la vest, în apropierea celor două orașe majoritare-siite, Zahra și Nubbol.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.