Panglica Sfantul Gheorghe: 2013, 3 milioane de panglici

Voluntarii spera sa înmâneze in acest an un total de trei milioane de Panglici Sfantul Gheorghe, in cadrul unei campanii intitulate “Panglica Sfantul Gheorghe”, care a inceput in prezent in Moscova.

Condusă de Organizatia de Ajutor Social “Comunitatea Studentilor”, campania Panglica Sfantul Gheorghe va dura pe toata perioada 26 aprilie-9 mai 2013, conform unei emisiuni a radioului Vocea Rusiei.

Voluntarii vor inmana panglici cu dungi portocalii și negre, în semn de recunoaștere a curajului militar și de comemorare a eroismului demonstrat de către sovietici în timpul Marelui Război pentru Apărarea Patriei, din 1941-1945.

Campania Panglica Sfantul Gheorghe a fost inițiata de către Comunitatea Studentilor si Agentia de stiri RIA Novosti, in urma cu 9 ani.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.