Cercetati Scriptura!

Putini sunt crestinii, care stiu ca toate cartile Sfintei Scripturi au fost scrise pe parcursul a peste 1600 de ani de barbati cu origini diferite si mai mult, care au trait in epoci si tari diferite. Iar ceea ce au scris ei, a fost una si aceeasi, iar aceasta nu s-a schimbat de-a lungul vecurilor, pana astazi si nici nu si-a pierdut din putere sau eficienta. De aceea, Scriptura a fost intotdeauna cartea cu cel mai mare succes din lume si nicio alta carte nu a avut o raspandire atat de mare ca ea.

Totusi, exista case de crestini ortodocsi botezati, care nu au Scriptura in casa, sau mai mult, o au, dar nu o cerceteaza deloc. Sunt crestini care sustin cu seninatate, ca au incercat sa citeasca aceasta Carte, dar ca s-au plictisit, sau ca nu au inteles nimic din ea.

Cati dintre noi mai stim ca Scriptura este Cuvantul Lui Dumnezeu?

Cati mai au dragoste in ai sorbi intelepciunea?

Am cunoscut oameni care au citit zeci de carti ortodoxe, dar nu au citit deloc Sfanta Scriptura.

Acum, stau si ma gandesc, cat de diferita ar fi lumea noastra daca s-ar folosi marea intelepciune a Scripturii? Cat am schimba in bine viata noastra, daca Sfanta Scritura ar face parte din ea in mod activ? Mai stim noi oare, ca Sfanta Scriptura contine vestea despre Mantuitorul Iisus Hristos?

Fratilor, cititi si cercetati Scriptura!

Acolo, intre paginile ei, veti vedea ca Hristos, Cel inviat din morti, este Tema Vechiului si mai ales a Noului Testament. In numele Lui Hristos Domnul, fiecare dintre noi gaseste aici: salvare, mantuire, pace, iertare, bucurie, viata vesnica si alte bogatii de neimaginat.

In numele Lui Hristos, fratilor: cercetati Sfanta Scriptura!

Faceti ca paginile ei sa dea sens si rost vietilor voastre!

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.