Simpozion international: Sfântul Maxim Mărturisitorul in Serbia (18-21 oct.)

simpozion international Sf Maxim Marturisitorul Belgrad 2012 Mai mult de 24 de teologi de renume internațional se vor întâlni în perioada 18-21 octombrie 2012, la Facultatea de Teologie din Belgrad, pentru a discuta și a explora chestiunile filozofice, teologice, psihologice sau de altă natură, ale învățăturii Sfantului Maxim Mărturisitorul, care sunt relevante in timpul nostru, informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Din 18 octombrie si pana in 21, Departamentul de Patristica al Facultatii de Teologie Ortodoxe a Universitatii din Belgrad, Serbia, in parteneriat cu Programul de studii asupra Cestinismului-Ortodox al Universitatii Fordham, va gazdui Simpozionul Internațional dedicat Sfântului Maxim Mărturisitorul, de comemorare a 1350 de ani de la mutarea sa la odihnă veșnică [† 662].

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.