Publicatia Dutch critică botezul mormon, „prin procura”, al familei regale

Regina Beatrix si Printul Claus - Biserica Reformata Conform informatiilor primite din Utrecht, mai multe critici au luat nastere public în Ţările de Jos, in aceste zile, vizavi de practica botezului mormon „prin procură” (intermediere), după ce un ziar olandez a arătat, in 9 mai 2012, ca mai mulţi membri ai familiei regale au fost, post-mortem, "botezaţi" în Biserica lui Iisus Hristos a Zilelor de pe Urma, in limbaj cotidian cunoscuta sub numele de Biserica Mormonilor, informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Cotidianul Trouw cita documente, nepublicate inca, din baza de date internationala genealogica a Bisericii Mormonilor, care aratau că Regina Juliana, soţul ei, Printul Bernhard, şi regina Beatrix cu soţul, Printul Claus, au fost "botezati", cu totii, ca mormoni, după moartea lor.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.