In Monitor, Lacasuri Ortodoxe: Transmisiuni LIVE (streaming/webcast), actiuni in derulare

in aceasta saptamana, Lacasuri Ortodoxe a reusit o noua serie de transmisiuni LIVE HD (streaming/webcast), noi ALBUME FOTO, actiuni noi, dar si un nou RECORD al grupului Lacasuri Ortodoxe, chiar in ziua hramului acestuia.

Astfel, in perioada 8 – 14 noiembrie 2010, vizitatorii si abonatii nostri au putut urmari transmisiuni in direct VIDEO LIVE, dupa cum urmeaza:

©Evidenta realizata si redactata pentru Lacasuri Ortodoxe de Dimitriu Daniela


LIVE HD (camera mobila) in direct slujba Sfintei Liturghii din Biserica Podeanu Bucuresti, in duminica a 25-a dupa Rusalii, Pilda Samarineanului milostiv (Sfantul Apostol Simon Zilotul).

inregistrarile transmisiunii pot fi gasite dand click pe rand aici:

Partea I (02:00:05); Partea a II-a (00:22:28).


ALBUME FOTO – Lacasuri Ortodoxe

Nr. 29 Manastirea Nucet, judetul Dambovita (click)

Farama de rugaciune si frumusete, la manastire.

Nr. 30 Biserica Sfantul Gheorghe – Racari, judetul Dambovita (click)

Ne asteapta pridvorul cu serafimi.

Nr. 31: Biserica Adormirea Maicii Domnului – Neptun, jud. Constanta (click)

Biserica in constructie, pardosita cu icoane vechi.


PROIECTE, Actiuni in derulare, in cadrul PARTENERIATELOR LO

1) Actiune Iernut – Mures – APEL pentru ajutorarea a 5 familii de romani, rromi si unguri, aflate la grea incercare, click

2) Postare de articole si reclama in cadrul Parteneriatelor media si a colaborarilor cu Muzeul Taranului Roman, Radio Romania Actualitati, Arhiepiscopia Ramnicului, Intermedia TV, Secretariatul de Stat pentru Culte din cadrul Guvernului Romaniei s.a. (vezi: www.lacasuriortodoxe.ro)

3) Proiecte in desfasurare: Sfinti Crestini – modele de viata (editia a II-a); Competitia pentru Imnul Tinerilor; Sfantul Andrei, ocrotitorul romanilor. (vezi www.lacasuriortodoxe.ro; www.sfinticrestini.ro)


RECORD AL GRUPULUI L?CA?URI ORTODOXE – 2010, de ziua hramului, Sfantul Mare Mucenic Mina (11 noiembrie)

Grupul Yahoo Lacasuri Ortodoxe @ KSLCatalin a ajuns sa numere peste 13.000 membri, ocupand in data de 11 noiembrie 2010, locul I in lume, la categoria Ortodoxie.

Mai mult, in clasamentul general al Grupurilor Yahoo, care numara peste… 15 milioane (!) de grupuri, Lacasuri Ortodoxe se situeaza, prin numarul de membri dar si prin activitate, in prezent in primele 20.

Intra si tu in grup, aici, sau recomanda-ne altora:.(Join this Group)

Multumim lui Dumnezeu si Maicii Domnului si Sfantului Mina pentru tot ceea ce este deja bun in acest grup! (semneaza Administratia Lacasuri Ortodoxe)

Articol de legatura click.


*Un program Audio-Video, productie Lacasuri Ortodoxe, realizat cu sprijinul: TEO_Christian, Mirela Sova, Dimitriu Vicentiu-Daniel si Carmen-Ana Ion

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 44/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.