20-22 mai 2010: Credinciosii din Victoria-Brasov se pot inchina la moastele Sfintilor Mucenici de la Niculitel

20 – 22 mai 2010: Credinciosii din Victoria-Brasov se pot inchina la moastele Sfintilor Mucenici de la Niculitel

Cu binecuvantarea I.P.S. Mitropolit Laurentiu al Ardealului si a P.S. Visarion episcopul Tulcii, sfintele moaste ale mucenicilor de la Niculitel, Zotik, Atal, Kamasie si Filip ce se pastreaza la manastirea Cocos vor fi duse In perioada 20 – 22 mai spre Inchinare In orasul Victoria din jud. Brasov la solicitarea P.C.Pr. paroh Octavian Smadu si a credinciosilor din oras.


Sfintele Moaste vor sosi In Victoria joi dupa amiaza si vor fi depuse la biserica „Sfintii Imparati Constantin si Elena” care-si sarbatoreste hramul si vor ramane acolo pana sambata dimineata pentru cinstirea lor de catre credinciosii din ?ara Fagarasului.

Este pentru prima data de la descoperirea lor In anul 1970 cand sfintele moaste sunt duse In Ardeal pentru venerarea lor de catre crestinii ortodocsi ca si pentru Intarirea lor In dreapta credinta.

Un parteneriat Lacasuri OrtodoxeEPISCOPIA TULCEI

©Redactor: Bogdan Roman

publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 18/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.