publicat în: Arhivă

SOCANT: In Marea Britanie, elevii din scolile musulmane sunt invatati cum sa aplice pedepsele corporale pentru Sharia

Lacasuri Ortodoxe: din Londra / Marea Britanie
sharia in Londra In Marea Britanie, elevii din scolile musulmane sunt invatati cum sa aplice pedepsele corporale pentru Sharia

Elevii din unele scoli musulmane ale Marii Britanii sunt invatati cum sa aplice pedeapsa corporala cuprinsa in legea islamica Sharia, si ca evreii au pus la cale o conspiratie prin care sa imparateasca lumea, a dezvaluit in aceasta dimineata, luni, 22 noiembrie 2010, o ancheta BBC.

©Traducere si redactare pentru Lacasuri Ortodoxe: KSLCatalin


in jur de 5000 de elevi, cu varste cuprinse intre 6 si 18 ani, invata sa aplice pedeapsa corporala, in propriile manuale, afirmand ca cei care nu cred in Islam sunt condamnati la "focul iadului" dupa moarte.

Un manual pentru elevii ajunsi la varsta de 15 ani ii sfatuieste pe acestia pe probleme ce tin de hotie, precizand ca "mana hotilor este taiata la primul delict, iar piciorul la al doilea".

"Se stipuleaza ca unui hot trebuie sa i se taie mana dreapta de la incheietura. Apoi, rana trebuie cauterizata pentru a preveni sangerarea care poate provoca moartea", noteaza manualul.

in plus, tinerii studenti sunt avertizati ca persoanele implicate in homosexualitate trebuie sa fie ucise cu pietre, arse de vii sau aruncate de pe o stanca si, in final, ca "scopul principal" a evreilor este de a "obtine controlul asupra lumii si a resurselor sale".

Aceste scoli, unde se preda o astfel de invatatura, fac parte din "Cluburile elevilor si scolilor arabe din Marea Britanie si Irlanda". Ancheta BBC afirma ca una dintre aceste unitati ale Londrei apartine Guvernului Saudit.

La randul sau, secretarul britanic pentru Educatie, Michael Gove, a declarat pe marginea acestui subiect ca nu poate “interveni in deciziile Guvernului Saudit, care isi organizeaza propriul sistem de invatamant".

"Dar, a mai adaugat el", ramane convins ca materialul (educational) anti-semit, nu poate fi predat in scolile de limba engleza. Ofsted (Organismul britanic responsabil de inspectia in scoli) va prezenta un raport in curand pe aceasta tema", a declarat Ministrul Educatiei.

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 45/2010