Lacasuri Ortodoxe lanseaza oficial un nou segment al Platformei Multi Media pe care o administreaza… De astazi, inca UN PAS INAINTE in serviciul de PODCAST!

Lacasuri Ortodoxe lanseaza oficial un nou segment al Platformei Multi Media pe care o administreaza… De astazi, inca UN PAS INAINTE in serviciul de PODCAST!

Lacasuri Ortodoxe lanseaza oficial, in cadrul platformei, un nou segment dedicat in mod EXCLUSIV programelor de podcast si elementelor audio proprii, de tip radiofonic.
Dupa cum bine stiti, in data de 19 aprilie 2010, Lacasuri Ortodoxe a lansat primul serviciu de PODCAST ORTODOX – NEWS (in randul serviciilor informationale religioase) din lume: LO – NEWS.
La numai cateva saptamani…


apare un nou program podcast, EDIFICARI, urmarind inregistrarea audio a unor analize si comentarii largite pe seama unor articole importante publicate de platforma de stiri.

Noutatile nu se opresc insa aici!
Daca pana in prezent programele de podcast puteau fi urmarite doar prin programul RSS, pe pagina home – “ACASA” pe LacasuriOrtodoxe.ro – aparand in mod automat, la cateva minute dupa momentul real al postarii, in playerul de tip IPhone, de acum ele pot fi accesate si prin trimitere (link – legatura) directa.

Cu o infatisare specifica unui astfel de serviciu, noul site www.RadioOnLine.lacasuriortodoxe.ro – practic o reprezentare a subdomeniului “RadioOnLine” Lacasuri Ortodoxe – este dedicat exclusiv sistemului AUDIO, si va asigura un acces optim, rapid la informatie, si la standarde inalte.

Pe langa o arhivare corespunzatoare a elementelor de Podcast, realizate de Lacasuri Ortodoxe, noul site va avea si avantajul receptionarii doar in format AUDIO (fara incarcare video), a slujbelor LIVE pe care Lacasuri Ortodoxe le transmite regulat, in direct, din Biserica Ortodoxa, in sprijinul celor pentru care o descarcare video ar fi insemnat un consum sporit de resurse, din memoria PC-ului.

NU UITA! De acum, orice fisier AUDIO poate fi accesat prin noul program RadioOnLine, dezvoltat pe site-ul: www.RadioOnLine.lacasuriortodoxe.ro .

Ramai la curent cu noile UpDate-uri Lacasuri Ortodoxe! Si bucura-te!

Hristos S-a inaltat!

Desi aceste servicii implica anumite costuri din partea administratiei Asociatiei Lacasuri Ortodoxe, atat pentru o inregistrare de calitate, cat si pentru programare si organizare baze de date, totusi, va asiguram ca serviciul de accesare este absolut gratuit! Va reamintim astfel, ca scopul nostru este o implicare mai activa si puternica in crestinismul-ortodox, bogat teologic, dar si in mostenirea spirituala si morala a noastra ca popor, si in consolidarea marturisirii Bisericii Ortodoxe si a contributiei sale la cultura in care traim, adaptata si exploatand in mod pozitiv ultimele inovatii tehnice.

Pentru intrebari, sugestii si alte precizari, folositi-va de rubrica SUPORT din topul oricarei pagini, sau scrieti-ne pe adresa de email: tehnic@lacasuriortodoxe.ro This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Mereu aproape de Dumneavoastra, Lacasuri Ortodoxe!

Pentru toti cei ce doresc sa ne sustina in actiunile intreprinse:
Asociatia Lacasuri Ortodoxe, CIF 25492529, cont nr: RO40.RNCB.0065.1128.3250.0001 deschis la BCR, filiala Bucurestii Noi.

Un acces rapid si usor, dar civilizat, la informatie!

Administratia,

Ing. Catalin Ion

articol publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 18/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.