Concert umanitar organizat de Ambasada Indoneziei in Serbia, pentru supravietuitorii cutremurului din Japonia

Concert umanitar organizat de ambasada Indoneziei in serbiaConcert umanitar organizat de Ambasada Indoneziei in Serbia

Cu binecuvantarea Preafericii sale Irineu, Patriarhul sarb, Preasfintitul Episcop Vicar Atanasie de Hvosno a participat in data de 23 iunie 2011 la un concert organizat in scopuri umanitare, la sediul fundatiei M. Ilia Kolarat.
Concertul a fost sustinut de un grup folcloric din provincia indoneziana Aceh, care a suferit, la randul sau, in urma tsunami-ului din 2004, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.


Fondurile stranse in timpul acestui concert, organizat de Samuel Samson, ambasador al Republicii Indonezia in Serbia, i-au vizat pe cei ce au suferit in cutremurele din Kralievo si Japonia.
Concert umanitar organizat de ambasada Indoneziei in serbia

Dupa desfasurarea celor doua ore de program, ambasadorul Indoneziei a predat fondurile stranse ambasadorului Japoniei si unui reprezentant al Crucii Rosii din Serbia, mai informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Concert umanitar organizat de ambasada Indoneziei in serbia

Concert umanitar organizat de ambasada Indoneziei in serbia

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.